Profil

Risskov Glarmesterforretning ApS er hjemmehørende i den nordlige del af Århus, og det er også i denne bydel at størsteparten af vore kundekreds skal findes.

Det er ikke, og har aldrig været vort mål at ekspandere, og blive store, for en hver pris, men gennem vor medlemskab af Glarmesterlauget i Danmark og dermed Facadegruppen er vi i stand til at løfte selv store facadearbejder, hvilket vi da også i en del tilfælde har gjort ( se referenceliste).

Risskov Glarmesterforretning udfører mangeartede opgaver, spændende fra butiksopgaver (indramning, spejle mm.) over rudeisætning, store som små, vinduesisætning, alt i glasinventar (hylder, skabe, brusekabiner og møbler) til totalenterpriser dækkende tag og facadearbejde.

Vi har også i tidens løb påtaget os restaurering af glas- og blyvinduer i både private hjem samt i mange af vore lokale kirker.

I 2015 bliver vi en del af Svane Glas A/S, og bliver derfor en del af et meget større team af glarmestre, som vi kan sparre opgaver og erfaringer med. Vi ser frem til fremtiden med dette, og håber vores kunder vil mærke denne forandring som noget positivt, når vi kan tilbyde en meget bred viden indenfor glasbranchen, og løsninger indenfor alt i glas i og omkring boligen. Svane Glas har desuden eksisteret siden 1928 og har 7 andre afdelinger fordelt rundt i landet. Se evt. mere her.