Badeværelser

Det er muligt at kombinere styrke og lethed i hærdet glas. Med de mange muligheder der er for dekoration af glasoverfladen, er det nemt at forstå at glas, som både bygningsdel og inventar, er blevet mere og mere populært som materiale i indretningen af nye badeværelser.

Vi har et stort udvalg i både færdige og specialfremstillede beslag, i mange forskellige materialer (alu, stål, messing mm) dækkende fra spejle og hylder over brusedøre samt indfarvede glasplader til vægbeklædning.

Efter at vi har tilsluttet os Design-Gruppen, som er en sammenslutning af glarmestre med særlig interesse for glasindretninger og spejle i boligen, har vi opnået større bevågenhed fra fabrikanter af tilbehør og beslag. Derfor er vi i stand til altid at tilbyde de nyeste og mest hensigtsmæssige indretninger, til en særdeles konkurencedygtig pris.

Se f.eks. udvalget fra Svane Glas, hvor de nyeste design er vist i gode og brugbare muligheder – eller kom ind i vor butik og få en snak om design og priser på netop dit drømmebadeværelse. Man kan mere med glas end man aner.

Også med spejle er der uanede muligheder i faconer, rammer o.l.

Stikkontakter, lamper og hylder integreret med spejlet. Eller hvad med varme i spejlet?